Мотив - визия и цели


Дейността на Мотив АДВ ООД като търговска компания е раделена в три основни направления - графичен дизайн, производство на продукти за дома и офиса и търговия чрез онлайн платформи, собствени онлайн магазини и B2B.

Основано на дългогодишния опит като рекламна агенция, дружеството развива дейността си в графичния дизайн, като екипа от дизайнери създава графични проекти за различни продукти, предпочитани както от крайни потребители, така и от интериорни дизайнери и архитекти. Основната идея е уникалност на дизайна и възможност за лесна персонализация, която да отговоря на специфичните изисквания на клиента.

С помощта на компании-подизпълнители Мотив реализира създадените графични проекти в различни продукти. Компанията изработва текстилни тапети от най-високо качество, самозалепващи и стандартни, различни видове спални комплекти, персонализирани йога матове изработени от естествен каучук и алкантара, пуфове, декоративни възглавнички, завеси, покривки за маси и др. такива.

Мотив е основен партньор и дистрибутор на чуждестранни производители и вносители в България, чиито продукти съвпадат с продуктовото портфолио на компанията. С опита си в онлайн търговията от 2016 година насам през платформи като EMag, Amazon, Etsy и собствени онлайн магазини, Мотив позиционира така продуктовата си гама, че доставя поръчки до Северна и Южна Америка, Европа, Азия, Австралия - на практика до всяка точка на света. DHL е куриерът, който осигурява бърза и проследима доставка за всички поръчки. Изградена е система за управление на поръчките и тяхната експедиция.

С опита си като рекламна агенция, Мотив организира и реализира онлайн рекламни кампании за позициониране на продукти в търговската мрежа.

12 онлайн магазина

Доставка до целия свят

17+г опит

Партньори & запазени марки

Мотив АДВ е основен партньор и дистрибутор на фирма Алганта, както и компанията която организира и осъществява онлайн промотирането и позиционирането на всички продукти на двете дружества. Мотив е доставчик на големи търговски вериги в България - Технополис, Вимакс, Техномаркет и др. Като производител и основен дистрибутор, компанията постоянно разширява търговската си мрежа, като доставя стоки на едро не само на големи търговски вериги, а и на средни и малки търговци в България, Гърция, Хърватска, Италия и други европейски държави.

Мотив притежава регистрирани търговски марки в Службата на ЕС за интелектуална собственост - EUIPO и представлява търговски марки на други компании.

 

 

ShopyLand е обединяваща търговска марка на Мотив за редица продукти. Под това име е и водещия онлайн магазин на групата, който предлага голяма част от продуктовите категории. Идеята на този бранд е да обедини под една шапка WallpapArt, CoolBedding, 3D Wall, TriedThings, Kids ShopyLand и други брандове, за да предостави на клиентите бърз и лесен достъп до предлаганите артикули.

ShopyLand в мрежата: ShopyLand.us, Amazon, Etsy, EMag

Под марката WallpapArt, Мотив продава на онлайн пазара премиум качество тапети за стена. Печатаме на стандартни и иновативни материали като Gekko-Tex - матов, самозалепващ се тъкан текстил. Екип от графични дизайнери разбработва оригинални дизайни за различни типове интериорни решения - от класически до модерния напоследък индустриален дизайн. Работим и по персонализирани проекти на интериорни дизайнери и архитектурни компании.

WallpapArt може да намерите в Amazon, Etsy и ShopyLand.us

CoolBedding е първият онлайн магазин, регистриран 2016 год. в платформата Etsy. Първите дизайни и продукти които разработихме са за дизайнерски и персонализирани текстилни спални комплекти. През годините лансирахме и други категории текстилни артикули - завеси, покривки за маса, декоративни възглавници, йога матове. Технологията на печат е термотрансфер, който е абсолютно безвреден за хората и околната среда. Запазена марка на Мотив.

Продуктовата гама може да разгледате в Etsy, Amazon и ShopyLand.us

Smart Wing дефлектор за климатик е първият продукт разработен като промишлен дизайн и въведен в производство 2018 год. Марката е запазена от Алганта ООД, а Мотив е основен дистрибутор за целия свят.

Smart Wing e произведен в тираж над 100 000 и продаван от Северна и Южна Америка през Европа до Австралия. Smart Wing пренасочва течението от работещ климатик в различна посока, така че да подобри комфорта в климатизираното помещение.

Този продукт може да намерите на SmartWing.eu и в Amazon

3D Wall системи за облицоване на стени е търговска марка на Алганта ООД. Мотив има договорни отношения за изключително представителство за Европа и останалата част на света. Продуктът е иновативен, без аналог като качество и дизайн и лесен за монтаж.

Заложихме на този продукт и като резултата за няколко месеца сме го доставили в повече от 10 държави в и извън Европа.

3D Wall се предлага на 3dwall.shopyland.eu, Etsy, Amazon

Tried Things е друг бранд на Алганта ООД, който е обединяваща марка за различни типове продукти. Под този бранд компанията разработва и предлага дизайнерски предмети, аксесоари и артикули за интериора. Tried Things се стреми да символизира качество, уникален дизайн, функционалност и отношение към детайла. Мотив има основна роля в налагането на продукти с марка Tried Things на онлайн пазара.

Онлайн присъствие: triedthings.com, Etsy, Amazon

Една от последните разработки на екипа за проучване и дизайн на Алганта са тези леснозапалими, бездимни и висококалорични брикети за барбекю. Тези въглища се палят само с една клечка кибрит, тъй като са обогатени с леснозапалим и безвреден растителен екстракт. Времето от отварянето на пакета до готово за използване барбекю е по-малко от 20 мин. - без нужда от разпалки или химически субстанции катализиращи процеса на горене.

Мотив е изключителен представител на BBQ Spot за България и Европа.

Сайт: bbqspot.eu

ЗА МОТИВ

Мотив АДВ ООД е дружество създадено 2012 год. През годините се налага като водеща рекламна агенция, със силен екип от графични дизайнери. Именно стимулът за развитие на дизайнерския отдел предопределя излизането на фирмата от рекламната сфера и навлизането в сферата на графичния дизайн за продукти произведени от текстил, дърво, хартия и други материали. От 2016 година компанията навлиза в онлайн търговията като продава продукти собствено производство и като дистрибутор в целия свят.

 

 

 

МИСИЯ

Развитието на Мотив е базирано на самокритичността и желанието за развитие, които компанията притежава . Нашата мисия е да създаваме и предлагаме продукти с добавена стойност, като техните качествени и технически характеристики се отличават със своята уникалност. Всички продукти, които дружеството произвежда и предлага на пазара са проектирани с идеята да улесняват ежедневието, да доставят радост за окото с техния дизайн и да предлагат функциионалност, която други не притежават. Отношението към детайла е водещ фактор в нашата работа от момента на проектирането, през производството, пакетирането и доставката до обслужването на клиента при нужда от помощ.

 

 

 

КОНТАКТИ

Motiv ADV Ltd
106, Ferdinandova St, ground floor
8000 Burgas, Bulgaria

e-mail: sales@motiv.bg