WEB Дизайн

123456

Клиент:

Dinstroy

Инфо:

Дизайн и програмиране на презентационен уеб сайт. Дизайн насочен изключително към руския пазар.

Клиент:

Инжстрой Консулт

Инфо:

Имиджов, информативен сайт на фирма занимаваща се със строителен мениджмънт. Сайтът е изграден върху лека платформа с цел бързина на получаване на информацията.

Клиент:

Амадеус Виенски Салони

Инфо:

Уеб сайт на фирма "Амадеус", занимаваща се с изработка на торти и сладкиши. Дизайна на сайта е на агенция за реклама Мотив, програмирането на Маринсъпорт, което не оправда очакването за графичния вид на сайта.

Клиент:

Деметра ЕООД

Инфо:

Динамичен уеб сайт, изграден на модулен принцип с широк административен достъп.

Клиент:

Хикови и Сие

Инфо:

Интернет сайт на фирма "Хикови" ООД, гр. Варна. Сайтът се характеризира с широки възможности на административната част. Благодарение на клиента, г-н Хиков, времето за изработка на дизайна, програмируемата част и "пълненето" на сайта, беше сведено до 6 работни дни.

Клиент:

Мидия Гранд Резорт

Инфо:

Уеб дизайн и изработка на динамичен уеб сайт за апартаментен и хотелски комплекс Мидия Гранд Резорт - с. Ахелой. Сайтът е с възможност за онлайн резервации, възможност за индивидуален вход на собствениците, който им позволява да управляват от растояние собствеността си и нейното менажиране.

Клиент:

Аполония Палас

Инфо:

Дизайн и изработка на динамичен уеб сайт за хотелски комплекс Аполония Палас, с. Ахтопол. Интегрирана новинарска секция, facebook препратка, онлайн прогноза за времето и др.

web development source design

Клиент:

Тракия Лес / Вашите пелети

Инфо:

Уеб дизайн и програмиране на интернет сайт, за бургаската фирма Тракия Лес. Динамичен html проект, триезичен, с разширени административни функции.

Клиент:

Дивърс Дизайн

Инфо:

Дизайн и изработка на уеб сайт с интегрирана 360 градуса тур в секция проекти.