Външна реклама

12345678

Клиент:

Хотел Калифорния

Инфо:

Изработка на обемни светещи букви с алурапидна лента и засветени с неон.Насочваща двустранно светеща табела и декоративни надписи от метал.

Клиент:

Coco Beach Bar

Инфо:

Изработка на светещи пилони със светодиодно засветяване. Светлината е мека и топла, съобразена с амбиентното нощно осветление на бара.

Клиент:

Гранд Италия

Инфо:

Светеща реклама, изработена изцяло от пвц.

Клиент:

Грато Инвестмънт

Инфо:

Светеща кутия с обемно светещо лого.

Клиент:

Хотел Айсберг

Инфо:

Изработка и монтаж на светещи букви, изработени от инокс с неон. Две светещи кутии с лице от винил за задно засветяване, транслуцентни и стоп лайт фолиа на 3М.

Клиент:

Строителна компания Комфорт

Инфо:

Светещи кутии с лице от винил,транслуцентно фолио и надписи от 4 мм плексиглас опал. Обемни светещи букви от алурапид с неоново засветяване.

Клиент:

Клуб Табу

Инфо:

Обемни светещи букви, изработени от алуминий с огледална пластична лента и основа от огледална неръждавейка. Предно и задно ореолно засветяване. Изключително елегантна и здрава реклама.

Клиент:

Унистрой

Инфо:

Свтещ тотем, изработен от алуминиев страничен профил, алуминиев композитен панел, неръждавейка сатен и лазерно изрязани букви от 10 мм плексиглас кристал. Светлоотразителното фолио допринася за по-доброто забелязване на рекламата по транспортния булевард.

Клиент:

Spacio Personale

Инфо:

Светещи рекламни табели с поликарбонатно лице и транслуцентно фолио. Декоративни светещи фризове и витраж от фолио, който допринася за цялостното брандиране на шоурума.