Портфолио

 

 

    С концептуално-ценностната си ориентация, основана на тезата, че дизайнът е значително повече от елементарна естетика, агенция за реклама МОТИВ представлява съвременния критерий за стандарт в областта на графичния дизайн и печатната реклама, фирмената идентичност, външната реклама, включваща изработка на обемни светещи и несветещи рекламни табели, брандиране на транспортни средства, медийна реклама в печатни издания, елементи от вътрешния интериор, WEB дизайн и програмиране, регистрация на домейн, хостинг услуги, оптимизация.

    Екипът на Мотив разполага с квалифицирани дизайнери с интереси в различни области на дизайна, което дава възможност за предоставяне на разнообразни продукти на нашите клиенти.  Иновации в областта на печатната индустрия, външната реклама, технологии, даващи ралични възможности. 

   Агенция за реклама Мотив разполага със собствена производствена база за изработка на външна реклама. Основен елемент е даването на 2-годишна гаранция на изработените реклами, което предпоставя използването на висококачествени материали за производството им.